Een feestje in het verschiet maar het eten nog niet geregeld? Zoek dan niet verder!

Vanuit onze eigen prof. Keuken verzorgen wij alle soorten catering op maat! Wat te denken van een lekkere lunch met verse broodjes van de bakker, sappige vleeswaren en heerlijke zoetwaren? Op een zomerse avond een heerlijke bbq met mooie vlees soorten, heerlijke huisgemaakte salades en rauwkosten? Of tijdens een speciale gelegenheid of met feestdagen een lekker buffet? Ook daarin hebben we tal van mogelijkheden. Van tapas buffet tot warm en koud buffet, en van stamppot tot het legendarische reisje door de keuken. Een proeverij van heerlijke gerechten uit diverse landen en streken van de wereld! Na het buffet nog plaats voor een lekker toetje? Ook dat kan! We beiden diverse mogelijkheden voor een toetjes buffet.

Alle maaltijden wordt verzorgd door een prof. Kok, welke ook op locatie alles kan bereiden. Ook hier staat kwaliteit en show hoog in het vaandel! Variërend van puddingen welke huisgemaakt worden tot vers seizoen fruit en prachtig opgemaakte ijstaarten.

 

Is de wens wat knusser en kleinschaliger? Dan is een gourmet schotel ook een top idee. Compleet geleverd met gourmet stellen, lekkere groenten en mooie porties vlees.

Alles wordt door ons team compleet verzorgd, van bezorgen, tot afwas, compleet geleverd met borden en bestek. Kortom onbezorgd genieten van culinaire hoogstandjes! Ook op het gebied van allergieën en andere dieet wensen kunnen wij perfect uit de voeten. Wij kunnen u perfect informeren over de ingrediënten en mogelijkheden, zodat iedereen kan genieten van een heerlijke maaltijd.

 

Benieuwd wat wij voor u kunne betekenen? Of u heeft bepaalde eigen wensen qua catering? Dat is allemaal geen probleem, neem gerust even contact met ons op voor de mogelijkheden!

Huisgemaakte salades

* Voor ieder wat wils
* Vers van het mes
* Ook in combinaties mogelijk

Lees verder
barbecue

Barbecue

Vanaf april tot september is het weer tijd voor de bbq. Lekker in de buitenlucht eten en genieten van een goed stukje vlees en lekkere opgemaakte salade.

Lees verder

Warme & Koude buffetten

Wat dacht u van een warm en koud buffet? een luxe opgemaakt buffet? een lekker hapjes buffet, een reisje door de keuken? of een stamppot buffet?

Lees verder

Soepen

Wat dacht u van een erwtensoep, bospaddenstoelen soep, groentesoep of tomatensoep? Allemaal huisgemaakt. Lekker als voorgerecht of als lunch

Lees verder

Desserts

Wij bieden de lekkerste desserts aan. Wat denkt u van ambachtelijk schepijs of pudding in verschillende smakenof een lekkere herrencreme?

Lees verder

Gourmet

Een keer wat anders dan een buffet of bbq? Kies dan voor een lekkere gourmetschotel! Wij hebben eenvoudige, luxe, vegetarische en garnituur pakketten.

Lees verder

Dranken

Wij bieden een breed assortiment aan dranken aan. Alcoholische dranken (wijn en bier), non-alcoholische dranken, vaten en kratten (verschillende biermerken).

Lees verder

Snack buffetten & wagens

Voor snackbuffetten en wagens werken wij samen met erkende partners. Wij staan garant voor goede kwaliteit, service en uitstraling.

Lees verder

Hapjes

Bestel nu gemakkelijk eenvoudige of luxe versnaperingen of snacks op schaal. U kunt een keuze maken uit diverse snacks variërend van vegetarisch, vis, of salade. Wij maken alles netjes op schaal en komen ze bij u bezorgen!

Lees verder

Heeft u vragen? Neem contact met ons op!