DE DRIJVENDE KRACHTEN ACHTER FOR ALL PARTY & CATERINGSERVICE ZIJN HEDEN MAARTEN HOSPES EN MARTIJN DOORNINK

IN 2009 IS ER HET IDEE ONTSTAAN VOOR HET STARTEN VAN EEN BEDRIJF IN DE PARTYVERHUUR WAT NIET ALLEEN GERICHT IS OP VERHUUR MAAR OOK VERMAAK, CATERING EN ENTERTAINMENT. WAAR WE TOEN MET NIKS ZIJN GESTART PUTTEN WE NU UIT EEN BERG ERVARING, EEN GROTE VERHUUR VLOOT, EN HEBBEN WE AAN PROJECTEN MEEGEWERKT WAT WE NOOIT HEBBEN DURVEN DROMEN!
Groei

Door de gestage groei en aanvragen heeft Bjorn dan ook besloten om er in 2010 voor te gaan en heeft zijn baan als uitvoerder opgezegd en de sprong in het diepe gemaakt.

Het verzorgen van feesten en partijen kwam al aardig op gang, echter, er was veel belangstelling voor entertainment. Om aan die vraag te voldoen is onze eerste spelshow gebouwd, de Ik hou van Holland show was een feit! Waar er in het eerste jaar 10 aanvragen waren presenteren wij heden ruim 200 shows per jaar. Dit niet alleen in Nederland, ook Turkije mogen we aan de lijst toevoegen. Hier hebben wij met de Nederlandse artiesten in de lente van 2013 mogen optreden!
Heden:
Door de hoeveelheid werk en alles wat er bij komt kijken gaat Bjorn in 2017 kijken hoe het bedrijf verder kan groeien. Hij vind dit antwoord in 2 verschillende bedrijven. MAHORent van Maarten Hospes en Tosties van Martijn Doorink.
Per 01-01-2017 nemen zei het bedrijf over, Bjorn blijft op de achtergrond betrokken maar ook als spelshow presentator blijft hij verbonden bij “zijn” bedrijf.

  • Spelshows per jaar

Honderd graden cateringservice => For All Party & Cateringservice

De verhuur groeide gestaag door, er werd meer nagedacht over een totaal concept. Dit betekende dat we ook de catering tak uit moesten diepen. Aangezien Carolien Kok van beroep is, was deze stap snel gezet! In 2012 is dan ook besloten om een eigen keuken aan huis te bouwen en een 2e bedrijf naam aan de VOF te koppelen. Honderd graden cateringservice is geboren!
Vanaf maart 2015 is er besloten structuur en duidelijkheid door te voeren. For all partyservice en 100 Graden Cateringservice gaan samen verder onder de naam For All Party & Cateringservice. Dezelfde mensen, dezelfde kwaliteit, alleen meer duidelijkheid.

Kwaliteit & Service

Wij beschikken heden over een grote verhuurvloot, eigen horeca mogelijkheden en verzorgen top entertainment. Zoals we ook altijd zeggen, wij regelen alles van A tot en met Z! Door de vele opdrachten hebben we in de loop van de tijd een aantal vaste partners en medewerkers aan ons gebonden. Samen met deze partners en ons team gaan we geen uitdaging uit de weg. Of het nou om een feestje van 10 of 5000 gasten gaat, wij, samen met ons team en partners staan garant voor kwaliteit en service!

Kwaliteit0%
Service0%
Tent verhuur

Bij vele feesten en evenementen zijn tenten onontbeerlijk. Wij beschikken over legio mogelijkheden van tenten.

Blikvangers

Blikvangers zijn grote opblaasbare artikelen en poppen welke de aandacht trekken!

Springkussens & Attracties

Ons assortiment springkussens en spelkussens wordt elke week groter.

Gourmet

Een keer wat anders dan een buffet of bbq? Kies dan voor een lekkere gourmet schotel!

Verhuur artikelen

Van mes tot tafel en van koelkast tot linnengoed, wij kunnen alles uit voorraad leveren.

Spelvermaak

Binnen deze rubriek bieden we diverse spelen voor scherpe prijzen.

Kinderfeesten

U zoontje of dochter jarig? Vier het feestje bij huis!

Hapjes

Bestel nu gemakkelijk eenvoudige of luxe hapjes op schaal.

Barbecue

Vanaf april tot september is het weer tijd voor de bbq!

Licht & Geluid

Alles op het gebied van licht en geluid kunnen we leveren. Dit in samenwerking met MAHORent

Spelshows & Entertainment

For All Party Service biedt een tal van spelshows aan.

Buffetten

Wij hebben een diversiteit aan buffetten in alle prijsklassen.

Broodjes

Wij maken alle broodjes vers voor u klaar met alleen de beste producten.

Heeft u vragen? Neem contact met ons op!