80’s & 90’s quiz

Ben je geboren ruim voor of net in de 80’s? Dan moetje deze show een keer meegemaakt hebben! Een wervelende show met alle nieuwsfeiten, grootste hits en mooiste gadgets uit deze jaren. Het decennium van the Spice girls, de overgang op kabel televisie, de val van de muur, de lancering van de welbekende zoekmachine van Google, het gabber tijdperk, Ray en Anita van 2 Unlimited en ga zo nog maar even door!
En wie heeft er niet gespeeld met Flippo’s, Furby en Tamagotchi?
Had jij ook Spice girl schoenen met hele hoge zolen? En een tattoo ketting om je nek? Wij nemen je mee terug naar deze vervlogen tijden in een 7 ronden durende show!
De spelshows zijn er al vanaf € 385,- excl. BTW. Volledige tarievenlijst bekijken?

Wat te denken van de algemene vragen? De krantenknipsel ronde? Wat was er toen groot nieuws in die jaren? Het raden van artiesten uit de 80’s en 90’s, een spannende schattingsvragen ronde, welk team krijgt als eerste de Rubiks kubus helemaal zoals ie moet tijdens de show?

 

Welke tunes van bekende spelshows herken jij? En natuurlijk de gabber ronde, liedjes raden uit de 80’s en 90’s, meezingen en dansen voor de punten.

 

Dit alles zal plaats vinden in een uniek kleurrijk love the 80’s en 90’s decor.

 

Alle spelers worden uitgenodogd aan de desken met de druk knoppen en gaan vanuit hier samen de strijd aan.

 

Ook voor een avondvullend programma is er een love the 80’s en 90’s drive in show bij te boeken, of een spetterende 4 koppige live band welke de nummers live ten gehore brengt.

 

Na de show gaan de desken aan de kant en is er demogelijkheid om met zijn allen lekker met de voetjes van de vloer te gaan.

Ervaren DJ / Presentator

De hele show wordt ondersteund door prof beeld en geluid voor een optimale beleving.

Deze show is al te boeken vanaf 8 personen op de locatie van jullie keuze.

De gekozen nummers worden geprojecteerd

Aanvraag spelshow: