Après ski quiz

Waan je in Tirol met onze wervelende apres ski quiz! De gasten komen binnen onder de vrolijke klanken van blaaskappellen en polka’s. Tijd voor de apres ski quiz! 2 teams zullen gedurende de 2 uur durende show de strijd aan gaan. De teams zijn team Boswandeling en team Flugel!
De bloemenkransen voor de teams worden uitgedeeld en de teamcaptain aangesteld. De polka wordt in gestart en de show begint!
Elke ronde komen er 3 leden bij de team captain achter de desk en gaan de ronde spelen.
De spelshows zijn er al vanaf € 385,- excl. BTW. Volledige tarievenlijst bekijken?

Wat kun je verwachten? Algemene wintersport / apres ski gerelateerde vragen, Struikel strijd met tongbrekers ( opdracht goed voldaan, mag men klap op de spijker geven), Skibril letter spel ( men krijgt allen een mooie bril op en 5 letters in de hand. Met zijn vieren gaan ze woorden vormen binnen de tijd voor punten).

 

Midwinterhoornblazen, raad de plaat wat de kandidaat blaast, Boomstam zagen onder het genot van een wervelende polka (welk team zaagt de dunste plakjes binnen de snelste tijd)?

 

Sneeuwbal ronde, hoeveel antwoorden op ski en apres ski gebied kun je noemen binnen de tijd? En het finale spel waar 1 tegen 1 gestreden wordt met vraagstellingen waarvan het antwoord er wel staat, maar elke letter 1 plaats is opgeschoven in het alfabet.

De gehele show wordt geleidt door een ervaren presentator of presentatrice.

Tussen de ronden door worden er natuurlijk de grootste apres ski en alpenknallers geraden en meegezonden, polonaise gelopen voor extra punten en natuurlijk veel gelachen, gefeest en gehost.

Tevens uit te bereiden met onze Schnapps drive in show met een prof. Ski-J voor een avondvullend programma.

De show is inclusief passend decor, prof. Geluid en beeld.

De complete show duurt ongeveer 2 uurtjes met 15 minuten pauze.

Aanvraag spelshow: