De jongens tegen de meisjes

Speel de strijd der seksen: jongens tegen de meisjes! Kom er na het spelen van verschillende rondes achter wie zich de winnaar mag noemen van deze eeuwenoude strijd. Een spelshow vol gezelligheid, strijd en verassingen. Bij aanvang zullen de gasten welkom worden geheten door de presentator in het unieke Teamstrijd! decor. De teams worden gescheiden en de strijd vangt aan.
Vanaf € 385,- excl. BTW. Volledige tarievenlijst bekijken?

Spelshows – De jongens tegen de meisjes

De opening tune word gestart, ARE YOU READY TO RUMBLE???? En de eerste ronde wordt gespeeld. Voordat het spel wordt gestart zullen er 2 teamcaptains worden aangewezen die de gehele show het team op sleeptouw nemen. Voor elke nieuwe ronde zullen zij 3 nieuwe kandidaten uitnodigen om de ronde mee te spelen.

In ongeveer 2 uurtjes zullen er 8 rondes worden gespeeld, diverse liedjes worden uitgebeeld en meegezongen, gedanst, gelachen, gediscussieerd en natuurlijk nagedacht! De rondes die gespeeld worden zijn o.a. de algemene vragen, het foto dilemma spel, de “Wie ben ik”-ronde met grote foto’s waar men het hoofd door moet steken, het grote letterpakkenspel ( zeer hilarisch! ), het schattingsvragenspel, Op het matje, het spel onderdeel voor lenige mensen! En de top 5 antwoorden finaleronde.

De algemene vragen

Het foto dilemma spel

De wie ben ik? ronde

Het grote letterpakken spel

Het schatting vragen spel

Op het matje

Top 5 antwoorden finale ronde

Aanvraag spelshow: