Ik hou van holland

HET IDEE VOOR EEN HUWELIJKSFEEST , BUURTFEEST , FAMILIE- OF BEDRIJFSFEEST! DE WAANZINNIG POPULAIRE IK HOU VAN HOLLAND SPELSHOW ! Een ruim 2 uur durend spektakel voor jong en oud met alle weetjes over ons eigen kikkerlandje. De gehele show is ondersteund door professionele beeld- en geluidsapparatuur op de locatie van uw keuze.
De spelshows zijn er al vanaf € 385,- excl. BTW. Volledige tarievenlijst bekijken?
Het programma is als volgt:

Bij binnenkomst krijgen uw gasten een echt Hollands attribuut uitgereikt. Wat men dan nog niet weet, is, dat dit attribuut het team waarin u ingedeeld bent ,aangeeft. U zult vandaag het leukste spel van de Nederlandse televisie spelen. Namelijk de Ik hou van Holland spelshow.

Na het ontvangst van uw gasten , in een geheel Hollands omgetoverde zaal en met gezellige achtergrondmuziek, zal de presentator u het spel uitleggen.

Vervolgens zoekt iedereen zijn of haar teamgenoten op en wordt er door zowel team Rood wit blauw als team Oranje een teamcaptain aangesteld. De teamcaptain kiest de spelers voor de eerste ronde (3 stuks per team) en dan gaat het spel van start. De tune wordt gestart, en de eerste ronde wordt gespeeld.

Uitreiking attribuut

Speluitleg

Starten achtergrond muziek

Aanstellen teamcaptain

De teamcaptain kiest 3 spelers voor de eerste ronde

Tune wordt gestart

Start eerste ronde

Vervolgens worden er per ronde 3 andere personen per team aangesteld. Per show komen er , als er genoeg deelnemers zijn , 44 verschillende personen achter de desks.

Ook de jongere gasten worden bij de show betrokken , voor hen hebben wij aangepaste vragen en liedjes. Bij groepen worden ook de achterban van de teams betrokken bij het raden van de liedjes en de schattingsvragen. Kortom ,een interactieve show voor al uw gasten.

Er zijn 6 rondes, variërend van spelling , goed of fout , schattingsvragen en algemene kennis. Ook de verjaardagsronde en meneer Cheung (de chinees) zullen niet ontbreken. De 7de ronde is de finale met het beruchte rad. Uiteraard wordt er halverwege de show gepauzeerd voor een drankje en plaspauze.

Het winnende team zal naar huis gaan met de felbegeerde Gouden klomp!

Spelling

Goed of fout

Schattingsvragen

Algemene kennis

Aanvraag spelshow: