Top 2000 quiz

karaoke
karaoke2
Het vaste item aan het einde van het jaar is de top 2000 op radio 2. Wij bieden de mogelijkheid om elk moment in het jaar de kennis te testen over de top 2000 met onze Top 2000 kennisquiz! Ben jij diegene wie elke vraag, fragment en albumhoes kent? Dan is deze quiz echt wat voor jou!
De spelshows zijn er al vanaf € 385,- excl. BTW. Volledige tarievenlijst bekijken?

In een uniek Top 2000 decor met beeld en geluid nemen we jou en je team mee in een 2 uur durend kennis spektakel! Een quiz zoals een quiz hoort te zijn, met een vleugje humor, vele o-ja momenten en de gouden songs welke je meteen weer meevoeren naar de week tussen kerst en oud en nieuw.

 

In 7 ronden wordt jij samen met je team meegenomen in een vragenvuur van algemene kennisvragen, geluidfragmenten, een sprankelende medley van 20 top 2000 hits, de beruchte Tintro ronde ( welke kleur zit er in de hit of artiest verborgen), foto’s raden van artiesten van weleer, Een spannende hoger / lager ronde en een album hoes kennis ronde.

 

Deze show kan gecombineerd worden met de Top 2000 drive in show met verlichte dansvloer, of wat te denken van een spetterende Top 2000 band welke alle hits, fragmenten etc. live gedurende de avond speelt.

 

Na de show speelt de band lekker door en kan men volop met de voetjes van de vloer!

 

Ook een all-in concept met dranken en een heerlijk buffet behoren tot de mogelijkheden! Het idee voor een Top avond entertainment!

Ervaren DJ / Presentator

De presentator neemt u mee in een wirwar van dikke hits, weetjes, feiten en fabels van de Top 2000.

Alle rondes worden vergezeld door het raden van dikke top 2000 hits en natuurlijk mag er gezongen en gedanst worden!

De gekozen nummers worden geprojecteerd

Deze show speelt zich af achter unieke desken in een heel herkenbaar decor!

Een echte aanrader voor mensen met enige muziek kennis!

Aanvraag spelshow: