Voute muziek quiz

Zin in een ontzettend fout feestje??
Boek dan de Voute muziek kwis! Deze muziek quiz is gebaseerd op Q music het foute uur! Alle ins en outs kom je te weten over de artiesten en hits! Welke kleur hebben de ogen van John Travolta? Wat zijn de dames van Las Ketchup van elkaar? Hoeveel nummer 1 hits heeft Abba gehad? Etc.?
De spelshows zijn er al vanaf € 385,- excl. BTW. Volledige tarievenlijst bekijken?

Wie weet er het meeste van de foute hits? In totaal zullen er 7 ronden gespeeld worden onder leiding van de presentator!

 

Wat te denken van de algemene vragen, op de gevoelige plaat, een ronde waarbij we foto’s van artiesten laten zien met de vraag wie is dit?

 

De tv tunes top 20 ronde, de songteksten puzzel waarbij diverse woorden in foute songteksten ontbreken, de toeter maar raak ronde! In deze ronde krijgt men allemaal een kazoo uitgedeeld en moet 20 seconden een nummer meeblazen en de rest raden!

 

Dan hebben we nog de had ik nu maar goed opgelet ronde, in deze ronde laten we video clips zien waarover 8 vragen gesteld worden.

 

En als afsluiter de schattingsvragen ronde! Weet jij hoe vaak Jody Bernal Que si, Que no zingt in het gelijknamige nummer??

 

Een super mooie show voor een echte foute party!

Ervaren DJ / Presentator

De gekozen nummers worden geprojecteerd

Tussendoor zullen we veel foute hits gaan raden middels foto’s, clips en geluid fragmenten.

Elke ronde nodigt de teamcaptain 3 andere kandidaten achter de desk uit om mee te spelen.

Iedereen wordt actief bij de show betrokken met raden, voorzeggen, meezingen en feest vieren!

Aanvraag spelshow: