Bij vele feesten en evenementen zijn tenten onontbeerlijk. Wij beschikken over legio mogelijkheden van tenten. Van 4 m2 tot 1000 m2. Van 3 bij 3 meter easy up tent welke in 2 minuten staat tot een aluhal van 20 meter vrije overspanning.
Wij zorgen dat uw gasten droog en beschut plaats kunnen nemen. Al onze tenten worden door ons of het team voor het evenement bezorgd en geplaatst en na afloop van het feest weer gedemonteerd en retour genomen. Op deze manier kunnen we schone en nette tenten garanderen.
De tenten tot 50 m2 oppervlakte kunnen we handmatig met eventuele hulp plaatsen, de grote feesttenten zullen met behulp van een heftruck geplaatst worden.
Al onze tenten voldoen aan de normen welke door de overheid gesteld zijn, kunnen worden voorzien van goede verlichting en nooduitgangvermelding en vuurbestrijding. Daarnaast kunnen we alle tenten van houten vlondervloeren, systeemvloeren en vloerbedekking worden voorzien.
Alle genoemde bedragen zijn op basis van 1 dag gebruik, bij grotere of meerdaagse feesten gelden andere scherpe tarieven. Bezig met het organiseren van een feest of evenement en u weet niet welke tent het beste past? Neem dan gerust contact met ons op.

Aanvraag verhuur: